Barn og Ungdom

Søndagsskole

Søndagsskolen er en av menighetens viktigste virkegrener. Her samles barna under gudstjenesten for å lære mer om Jesus og bli kjent med bibelen. Søndagsskolen er for barn fra 3-10 år, og ledes av Ellinor Ishoel med flere. Ta kontakt om du ønsker at barnet ditt skal få være med på søndagsskole! 

Ellinor: 91577060

 

Connected

Connected er menighetens ungdomsarbeid. Samlingene er annenhver fredag klokken 19:00 på OKS, og er for ungdom mellom 13-19 år. Her er det lovsang, lek, forkynnelse av Guds ord og sosialt felleskap. Her er det rom for alle! Vi har som mål å gjøre Connected til et godt sted å være for ungdommer. 

Hold deg oppdatert om hva som skjer!

 

Cellegruppe

Ungdommene samles på lik linje som menighetens livsgrupper, ukentlig i hjemmene for å bygge fellesskap. Ta kontakt med oss for å komme inn i en gruppe!

 

Ungdomskonferansen Connected

Hvert år i uke 8 (vinterferien) arrangerer menigheten ungdomskonferansen Connected. Denne konferansen har vært til velsignelse for bygda og hundrevis av ungdommer i landet rundt siden 1989. Dens karismatiske uttrykk, moderne lovsang og sterke forkynnelse har gitt rom for at Gud kan forandre ungdommers liv. Tilbud som Oppdals flotte alpinanlegg gjør Connected til en innholdsrik opplevelse.

 

Teen Life

Teen Life er et økumenisk samarbeid mellom de forskjellige ungdomsarbeidene i Oppdal. KRIK-Laget (Oppdal Menighet), Teeno (Baptistkirken Oppdal) og Connected(OKS) har en fantastisk enhet som uttrykker seg i større samlinger noen ganger i halvåret, hvor evangeliet, fest og lek står i sentrum. Se Teen Life sin facebook-side for mer info. Det er for tiden ingen planlagte samlinger, men det vil komme informasjon når noe skjer.

 

Tentro

Tentro er menighetens konfirmasjonsopplegg hvor ungdommer i 9. klasse gjennomgår ett år med bibelundervisning som avsluttes med en Festgudstjeneste for elevene på våren. Undervisningsmaterialet heter Tentro, og er laget av Pinse Ung (Pinsebevegelsens barne- og ungdomsarbeid).

 

Speider

Annenhver mandag i partallsuker samles Oppdal 2 Pionerene for eventyr og spenning. Menighetens speidergruppe har eksistert i over 30 år med erfaring på friluftsliv, leirbål og lek. Arbeidet ledes av Marit-Sofie Ishoel og flere frivillige unge voksne. Speiderprogrammet er helt fra tredje klasse til 26 år.

Hold deg oppdatert om speideren her

 

Kontakt oss

Oppdal Kristne Senter 
Postboks 114
7341 Oppdal 

72 42 17 22

Kontonummer: 4266.06.11198
Vipps : #20852

 

Organisasjonsnr: 971381779

 

Powered by Cornerstone